Openingstijden

Dinsdag, woensdag en donderdag 13.30-17.30
Vrijdag 10.00-12.00 en 13.30-17.30
Zaterdag 10.00-16.00

Openingstijden >>

Vragen? Bel 073 599 3456

Ons bedrijf

Wij zijn Wim en Geraldine Quik en samen met onze tweeling Mathijs en Maarten hebben wij een akker- en tuinbouwbedrijf en telen we diverse aardappelrassen en groenten.

Onze producten worden met de groots mogelijke zorg geteeld en verkocht in onze boerderijwinkel waardoor de kwaliteit gegarandeerd wordt.

Verder treft u in onze boerderijwinkel een breed assortiment aan van vele ambachtelijke producten.

Breng een bezoek aan onze gezellige winkel en u zult versteld staan van het ruime assortiment en de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Historie

Het van oudsher gemengde bedrijf met groenten, aardappels en rundvee is door de jaren heen al een paar keer van vader op zoon overgegaan.

In 1985 is Wim na de tuinbouwschool bij zijn vader thuis op het bedrijf gaan werken, en heeft het bedrijf na zijn vaders overlijden in 2006  ook overgenomen.

Het bedrijf en de boerderijwinkel Wim Quik  is gevestigd aan de Hooiweg 35 in Hedel, van vroeger af beter bekend als `De Gouwakkers`.

 

Vanwege veranderde bedrijfsvoering zijn in 2008 de laatste koeien weggegaan.
En is het bedrijf zich nog meer gaan specialiseren op de teelt van volle grond groenten en aardappels, en is het uitgegroeid tot wat het nu is.

 

Boerenkooltweeling

In 2008 zijn Wim en Geraldine getrouwd en hebben het bedrijf verder ontwikkeld. In 2010 is de tweeling Mathijs en Maarten geboren.

De jongens werden al snel beroemd als de boerenkooltweeling vanwege de foto in vele kranten en vakbladen waar ze tussen onze eigen geteelde boerenkool zaten.

 

Ontstaan boerderijwinkel Wim Quik

Na jarenlang eigen geteelde producten aan huis te hebben verkocht en er steeds meer vraag kwam naar andere producten  door de steeds groeiende vaste klantenkring, werd in 2012 de stap gezet en een aparte ruimte verbouwd tot een sfeervolle boerderijwinkel.

 

Naast de werkzaamheden op het land en in de boerderijwinkel worden er nog loonwerkzaamheden verricht, en sinds 1985 is de gladheidbestrijding in de winter een leuke aanvulling.

 

Bekijk onze winkel en ons assortiment >>